Last Updated : 30 Nov 2013.

ERROR SPOTTING IN CONFUSING WORDS

1. Columbus invented America.
ans : Columbus discovered America.
Answer
2. Advice him for his misbehavior.
ans : Warn him for his misbehavior.
Answer
3. Do not initiate from others.
ans : Do not copy from others.
Answer
4. America over whether Pakistan in USA-Pakistan war.
ans : America defeated Pakistan in USA-Pakistan war.
Answer
5. Gain money in a leagal way.
ans : Earn money in a leagal way.
Answer
6. We should not bite tobacco.
ans : We should not chew tobacco.
Answer
7. The governor rules the state.
ans : The governor governs the state.
Answer
8. He advised them to pursue the leader.
ans : He advised them to follow the leader.
Answer
9. The governor rules the state.
ans : The governor governs the state.
Answer
10. The girl was harm her legs while dancing.
ans : The girl was hurt her legs while dancing.
Answer
11. Please suffer the in convenience.
ans : Please bear the in convenience.
Answer
12. Please tolerate him to the class.
ans : Please permit him to the class.
Answer
13. The judge ordered the police to invent the culprit.
ans : The judge ordered the police to find-out the culprit.
Answer
14. He tied his coat.
ans : He fastened his coat.
Answer
15. See at the picture.
ans : Look at the picture.
Answer
16. Admit that I did it.
ans : Confess that I did it.
Answer
17. The teacher picked up the student’s courage.
ans : The teacher plucked the student’s courage.
Answer
18. The managing director contrasted this year’s profit with last year’s.
ans : The managing director compared this year’s profit with last year’s.
Answer

 

 

Share this page
comments powered by Disqus